facebook
Tilmeld dig
Banner

Byens Pita

Takeaway restaurant i Aarhus C
15%
RABAT
* kun ved online bestilling
* Rabat gælder ikke allerede nedsatte varer.
Bestil nu

VELKOMMEN TIL

Byens Pita

Ideen kommer fra en lille hyggelig havneby i Grækenland, ved navnet Kavala, hvor man straks bliver inspireret af den exceptionelle lokale street-food. Efter turen til den lille havneby, fik vi ideen til at freestyle mellemøstligt køkken og det nordiske, der i dag danner Byenspita.

Vores menu består af en freestyle af det mellemøstlige køkken og lækkert frisk kød fra den lokale slagter. Vi bager simpelthen brøden helt fra bunden, som består af den sunde fuldkornshvede, chiafrø, nigellafrø, hørfrø, fuldkorns speltmel og mange andre friske vare til enhver tid. Kvaliteten er høj, og stræber for at give kunderne en ekstraordinær madoplevelse

Banner

kvalitet, service og renlighed Friske varer

HOS OS ER DET ALTID EN SELVFØLGE AT KVALITETEN ER HELT TOP HVER GANG

BESTIL ONLINE
Marker

Nørregade 44 8000 Aarhus C

Rutevejledning
Box

Kvalitet

Når vi laver mad til vores kunder, lægger vi vægt på kvalitet, service og renlighed.

Box

Råvarer

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte sikrer en oplevelse udover det sædvanglige.

Box

Smil

Personlig betjening med et smil.

Byens Pita - Aarhus C

Hos Byens Pita finder du mange lækre retter. Vi serverer alt fra Pita, Bowl Salat, Tilbehør, Drikkevarer, Vi er sikre på, at der er en, som vil falde i din smag.

Om Byens Pita

Hos Byens Pita tager vi god kundeservice seriøst. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal gå herfra med et stort smil. Vores passion er at serverer det bedste mad, til alle vores kunder. Derfor sørger vores medarbejdere for, at hver en ret, som forlader vores køkken lever op til vores høje standard. Vores mad er altid frisklavet, velsmagende og tiltagende.

Hos Byens Pita er der plads til alle, og vi er klar til alle anledninger, om det er til de travle aftener, eller fødselsdagsmiddagen, så er vi klar til at lave maden.

Du kan bestille fra vores hjemmeside nemt og sikkert.

Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Byens Pita restaurant

Vores restaurant er beliggende på Nørregade 44, 8000 Aarhus C. Har du lyst til lækker mad? Så bestil allerede i dag hos Byens Pita. Vi ser frem til at modtage din bestilling, og vil have maden klar hurtigst muligt.

Åbningstider
Mandag 16:00 - 21:00
Tirsdag 16:00 - 21:00
Onsdag 16:00 - 21:00
Torsdag 16:00 - 21:00
Fredag 16:00 - 22:00
Lørdag 12:00 - 22:00
Søndag 12:00 - 21:00